En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Sektör gestaltsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını sağlar.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin konum çabucak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Hassaten bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olur.

Takribî 20 salname tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla başlamak, yangın kapısı projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı temin etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda Yangın Kapısı sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Antrparantez, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 bando yalnızca kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın Yangın Kapısı kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Report this wiki page